Chelys voor kinderen

Hoi! Ik ben Chelys. Ik ben een schildpad. Soms voel ik mij niet zo blij en ik weet niet zo goed hoe dat komt. Ik slaap minder goed, ben sneller verdrietig en bang en op school vinden ze dat ik beter moet luisteren. Maar soms ben ik gewoon niet zo blij en heb ik eigenlijk alleen maar zin om te huilen of boos te zijn! Heb jij dat ook wel eens?

Mijn ouders maakte zich een beetje zorgen over mij. Zij zijn op zoek gegaan naar iemand die mij kan helpen om me weer beter te voelen. Zij hebben een mevrouw gevonden en die heet Patricia. Bij Patricia mag ik spelen en praten als ik dat wil. Dat vind ik wel fijn, dat ik alleen hoef te praten als ik dat wil, want soms vind ik praten best wel moeilijk. Ik mag daar spelen met allerlei speelgoed, zoals verkleedkleren, zand, water of iets bouwen. Soms speel ik alleen en soms spelen we samen.

Ik ga 1 keer per week naar haar toe en dat vind ik best wel fijn. Ik voel me namelijk steeds een beetje meer blij en minder verdrietig of boos. Veel plezier als je daar ook naar toe gaat, ik hoop dat het jou ook gaat helpen!

Groetjes van Chelys